plopsadeals online

Plopsadeals: goedkoper naar Plopsa!

Bij Plopsa zijn er weer heuse Plopsadeals! Met de promocode PLOPSADEALS geniet je van 5 euro korting in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo.

 

Voor Plopsaland De Panne betaal je nu maar 30,99 euro i.p.v. 35,99 euro voor tickets ≥ 1m. Deze actie is geldig tot 7 januari 2018. De topattracties van Plopsaland De Panne? Die vind je hier.

Ga je tijdens de paasvakantie naar Plopsa Indoor Hasselt en bestel je je tickets online, dan betaal je 14,99 euro i.p.v. 19,99 euro voor tickets ≥ 1m. Koop je tickets en vier Pasen met Klus in Plopsa Indoor van 1 tot en met 17 april! Opgelet: de actie is enkel geldig in de webshop van Plopsa Indoor Hasselt. Bestel dus snel online je tickets!

Ook in Plopsa Coo geniet je van 5 euro korting als je je tickets online koopt. Bestel ze nu met de promocode en betaal slechts 19,99 euro i.p.v. 24,99 euro in de webshop van Plopsa Coo voor tickets ≥ 1m. Deze actie is geldig tot 7 januari 2018. Ontdek hier de topattracties en meer info over dit pretpark!

 

 

De verschillende Plopsa-parken zijn heerlijke pretparken voor een leuk dagje met het hele gezin. Als je je tickets online koopt, hoef je niet aan te schuiven aan de kassa bij aankomst én dankzij de Plopsadeals is het ook nog eens goedkoper. Koop je Plopsaland tickets online en geniet van je bezoek!

 

 

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on mrt 31, 2017

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Kortingen en promoties, goedkoper dan in de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen