Plopsaland doet plannen uit de doeken over nieuwe houten achtbaan

Plopsaland bouwt nieuwe houten achtbaan

Plopsaland De Panne staat niet stil en mikt in 2016 op de opening van een gloednieuwe houten achtbaan. De nieuwe achtbaan kondigt daarnaast ook een nieuw themagebied aan voor het Plopsapark. Deze eer valt te beurt aan het wereldberoemde Zwitserlandse weesmeisje Heidi. De houten achtbaan is naast het nieuwe kasteel van Prinsessia de tweede investering in 2016

Op de concepttekening kan je zien dat het themagebied er erg sfeervol zal uitzien met een traditionele Meiboom. Ook de boomstamattractie zal hoogstwaarschijnlijk geïntegreerd worden in dit nieuwe gebied. 

De versie van de nieuwste achtbaan lijkt op een typische out & back layout. Bij dit type achtbaan razen de wagonnetjes na een lifthill naar het verste punt om dan meteen na een 180° bocht meteen terug te keren. Met deze nieuwe attractie ziet het er naar uit dat Plopsaland en het Belgische pretparkenland er weer een leuke familieachtbaan bij heeft. 

Pretparken bezoeken?

Zin om zelf een bezoekje te brengen aan de Plopsa-parken? Klik dan op deze link en bezoek één van de fantastische Plopsa-parken. Bezoek de Dino Splash in Plopsa Coo, beleef een intense rit in de rollercoaster ‘Anubis The Ride’ in Plopsaland De Panne of dobber in het stormbad in Plopsaqua tot de storm losbarst. Heb je echter meer zin om een ander binnenlands pretpark of een buitenlands pretpark te bezoeken neem dan zeker een kijkje. Meer informatie over Plopsaland vind je hier.

About the Author

By Marnix / Administrator

Follow marnix
on sep 21, 2015

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen