Pretparken voor verfrissing

Pretparken voor verfrissing

De zomer brengt warme zomerdagen met zich mee. Een beetje verfrissing is dan wel op zijn plaats! Er zijn verschillende waterpretparken in België die je een onvergetelijke dag bieden. Deze pretparken voor verfrissing hebben allemaal supertoffe attracties voor jong en oud. Ontdek ze hier!

Plopsaqua

Plopsaqua is het waterpretpark vlak naast Plopsaland De Panne. Je vindt er verschillende attracties terug voor jong en oud. Perfect voor een zomers gezinuitstapje. Voor de waaghalzen is er onlangs een adembenemende attractie geopend: de Sky Drop. Boven, bij de start van de attractie, heb je een prachtig zicht over Plopsaland De Panne. Daarna kruip je in een capsule en maak je in enkele seconden een vrije val. Tegen topsnelheid vlieg je door de bochten en beland je 20 meter lager in het zwembad. Naast deze waanzinnige attractie is er nog een sauna, het stormbad, peuterbad, wild river, viking race, … en veel meer!

Pretparken voor verfrissing.Aqualibi

Aqualibi

Walibi heeft ook haar eigen waterpretpark namelijk Aqualibi. Verschillende glijbanen, baden en jacuzzi’s zijn er om je dag vol beleving te bezorgen. Voor de echte durvers is er onlangs Splash toegevoegd. Deze glijbaan geeft je adrenaline dankzij de snelheid die je haalt. Daarnaast kan je kiezen tussen rustige en snellere glijbanen voor jong en oud. Het golfslagbad zit ook vol verrassingen. Je kan rustig baden of je helemaal uitleven in de razendsnelle golven. Wil je graag komen relaxen? De jacuzzi is de ideale manier om helemaal tot rust te komen en te genieten van het warme water. Kortom, Aqualibi is goed voor jong en oud, rustig en uitlevend!

Bobo’s AquaSplash

Binnen Boudewijn Seapark is tijdens de zomermaanden Bobo’s AquaSplash geopend. Het waterpark heeft een oppervlakte van 1 100 m² boordevol attracties. Zo zijn er verschillende glijbanen, waterspelen, grote buizen en ook een plonsbad. Naast alle superleuke attracties is er ook een ruimte om te rusten. Daarbij heb je nog eens gratis WiFi om je te amuseren.

Kies één van de drie pretparken voor verfrissing en bestel je tickets bij Pretpark-tickets.be!

About the Author

on aug 22, 2016