Walibi Pulsar

Pulsar in Walibi verkozen tot beste waterattractie

In 2016 deed de Pulsar zijn intrede in Walibi. Een ongeziene shuttle-waterachtbaan met een prijskaartje van maar liefst 8,5 miljoen euro. Nu, een jaar later, is deze unieke attractie verkozen tot beste waterattractie van België.

Tijdens de Diamond Themepark Awards viel Walibi stevig in de prijzen. Zo mocht het pretpark de prijzen “Beste Pretpark van België”, “Beste Waterpark” voor Aqualibi en “Beste Waterattractie” voor de Pulsar mee naar huis nemen.

Voor wie nog niet bekend is met deze waterattractie, hier wat meer uitleg. Tijdens deze onvergetelijke rit van 70 seconden word je 3 keer heen en weer gekatapulteerd, aan een stijgende snelheid tot 100 km/u. Met een loodrechte vrije val van 45 meter duik je het water in. De fameuze Pulsar heeft een aantal records op zijn naam. Het is de eerste Power Splash ter wereld, de eerste gelanceerde waterachtbaan ter wereld en de eerste attractie die snelheid, vrije val en een splash combineert. Met de Pulsar heeft Walibi de hoogste en snelste shuttle-achtbaan van de Benelux en de hoogste en snelste achtbaan van België.

Pulsar

Durf jij de uitdaging aan? Koop dan snel je tickets.

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on mei 18, 2017

Walibi Belgium Tickets

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbaar
aankoop rechtstreeks en print je ticket!

Koop je entreebewijs online voor Walibi online en ontvang korting

U profiteert van online kortingen die oplopen tot € 6,- per ticket.