The Wizarding World of Harry Potter

The Wizarding World of Harry Potter

In een buitenlands park in Hollywood kan je vanaf nu Zweinstein in levende lijve gaan ontdekken. Hier is het themagebied ‘The Wizarding World of Harry Potter‘ geopend waar de omgeving van de Harry Potter-films is nagebouwd. Wat je hier allemaal kan doen, kom je hier te weten!

Islands of Adventure

The Wizarding World of Harry Potter is een themagebied in het Amerikaanse attractiepark Islands of Adventure. In dit park is vanalles te beleven maar dit volledig ondergedompeld in de fictionele wereld van Harry Potter.

In het nieuwe gedeelte kan je Zweinstein terugvinden maar ook het dorp Zweinsveld. Maar dat is nog niet alles… In Zweinstein is er ook nog een attractie namelijk ‘Harry Potter and the Forbidden Journey’. In deze attractie krijg je fragmenten te zien die enkel daar getoond worden en die aansluiten op de vorige films. Zelfs de personages van de Harry Potter films kom je hier tegen!

Als extraatje gebruikt het park een nieuw systeem om special effects na te maken. Zo kan het wel eens zijn dat er een levensecht spookje passeert…

The-Wizarding-World-of-Harry-Potter.Island

Leef je volledig in

Wil je je volledig inleven in de wereld van Harry Potter? Doe dan mee aan een Zwerkbalwedstrijd of ga toverschoollessen volgen! Voor de shoppers onder ons kan je je ook volledig laten gaan in de magische winkels in Zweinsveld.

Wat nog?

Wat kan je nog allemaal beleven in dit themapark? Er zijn verschillende attracties zoals bijvoorbeeld de Dragon Challenge. Dit is een duellerende omgekeerde achtbaan voor de liefhebbers! Kom je met de kindjes? Dan kunnen zij zich ook uitleven in de kinderachtbaan Flight of the Hippogriff.

Ook leuke attracties zijn Hagrid’s Hut, Hogwarts Express en Ollivander’s Interactive Experience. Alles voor de Harry Potter-liefhebbers dus!

The-Wizarding-World-of-Harry-Potter.Hogwards-Express

Waar wacht je nog op? Ga snel The Wizarding World of Harry Potter ontdekken in Hollywood!

Bewaren

About the Author

on apr 14, 2016

Bewaren