pasen pretpark

Vier Pasen in een pretpark

De lente is in het land en ook de paashaas is weer van de partij. Hieronder staan enkele pret- en vakantieparken opgelijst waar je gezellig Pasen kan vieren met het hele gezin.

Paaseierenzoektocht in Bellewaerde

Dit jaar organiseert Bellewaerde opnieuw haar jaarlijkse Paaseierenzoektocht. De zoektocht loopt van 1 april tot en met 17 april en alle kinderen tot en met 12 jaar kunnen deelnemen. In samenwerking met Jacques heeft de paashaas overal in het Palendorp paaseitjes verstopt. Tussen 14 en 16 uur kunnen de kinderen hun zoektocht naar de paaseieren beginnen. Na een ijverige zoektocht worden de jonge speurders beloond met een lekker zakje chocolade-eitjes van Jacques. Wees er dus snel bij en koop nu nog je tickets!

bellewaerde paaseierenzoektocht

Plopperdeplopperdeplop

Geniet van een gloednieuwe Paasshow samen met Kabouter Plop en zijn vrienden in Plopsaland De Panne. Samen met de ploppertjes gaat Plop op zoek naar de mama van een lief verdwaald paasklokje. Benieuwd hoe dit afloopt? Kom dan zeker kijken naar deze spetterende show. Tickets voor Plopsaland koop je hier.

Walibi

Tijdens de paasvakantie organiseert Walibi een grote paaseierenzoektocht doorheen het park. In een betoverend doolhof kunnen kinderen zigzaggen tussen de konijnen, bloemen en de reusachtige eieren, raadsels oplossen en zoeken naar de overheerlijke paaseitjes waar ze o zo graag van smullen. Ook hier gaan de speurders niet met lege handen naar huis. Voor iedere deelnemer is er nog een lekkere chocolade verrassing van Jacques. Om het totaalplaatje te doen kloppen, kunnen kinderen zich gratis laten schminken én is er een springkasteel aanwezig waar ze al hun energie kwijt kunnen. Kinderen zijn welkom tijdens de paasvakantie van 14u tot 16u30 aan De Weerwolf voor de paaseierenzoektocht!

 

eieren zoeken pretpark Pasen

Het Grote Slagharen Paasfeest

In Slagharen kan je op zondag 16 april met de hele familie naar Het Grote Slagharen Paasfeest. Er zullen optredens zijn van 100% Nederlandse Sterren on tour artiesten, waaronder Jannes, Lange Frans, Michael Bryan, Raak, Dave Dekker, Ridder van Kooten en een special guest. In het park ligt ook een gouden paasei verstopt! Het leukst verklede paashaasje maakt bovendien kans op een leuke prijs. Koop nu je tickets voor het Paasfeest + toegang tot het pretpark voor slechts €12,50 per persoon!

Uitgebreid genieten van Pasen in Center Parcs

Wie uitgebreid Pasen wil vieren, kan terecht bij Center Parcs tijdens de paasvakantie. Er staan een heleboel leuke activiteiten op het programma. Zo kunnen kinderen paaseieren schilderen tijdens workshops en kunnen ze op pad om paaseitjes te rapen. Wie het gouden paasei bemachtigt, krijgt achteraf een leuk paascadeautje mee naar huis. Geniet met z’n allen van een heerlijke paasbrunch en wie weet duikt de paashaas wel op aan jullie tafel. Wie er bij wil zijn, moet snel zijn, want de tickets vliegen de deur uit!

pasen-in-een-pretpark-vieren

 

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on apr 07, 2017

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Kortingen en promoties, goedkoper dan in de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen