achtbaan wildlands

Wildlands Adventure Zoo Emmen krijgt achtbaan

Wildlands Adventure Zoo Emmen krijgt een achtbaan. Groot nieuws, aangezien het de allereerste achtbaan wordt van het Nederlandse themapark met dieren!

Wildlands wil haar bezoekers blijven verrassen en daarom kiezen ze voor een gloednieuwe attractie voor het hele gezin, dit keer zonder dieren. De achtbaan komt op een terrein van 2 hectare en zal maximaal 20 meter hoog zijn. Wat deze attractie uniek maakt, is dat er 2 banen zijn waarop de wagentjes gelijktijdig vertrekken, maar op verschillende tijdstippen eindigen. Bezoekers gaan als het ware het duel aan met elkaar. Vandaar ook de naam Family Duel Racer. De Family Duel Racer kent een capaciteit van 1100 personen per uur. Gedaan met de lange wachtrijen! De achtbaan krijgt een plaatsje in Serenga, het savanne themagebied van Wildlands. Bovendien is het een echte wereldprimeur. Het is namelijk de eerste keer dat er 2 Boomerang achtbanen naast elkaar worden gebouwd.

De attractie komt eraan in 2018 en belooft heel spectaculair te worden. Wil je graag Wildlands Adventure Zoo Emmen al eens verkennen alvorens de Family Duel Racer eraan komt? Bestel dan hier je tickets.

About the Author

By kelly / Administrator

Follow kelly
on jul 15, 2017

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbaar

Koop tickets rechtstreeks bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen!

Kinderen t.e.m. 2 jaar hebben gratis toegang tot WILDLANDS Emmen