Pairi Daiza online korting

Pairi Daiza betekent ‘gesloten tuin’ in het Perzisch. Door de statische, hoge poorten treed je het park binnen en laat je het lawaai van de wereld ver achter je. Pairi Daiza is een prachtig natuurpark aangelegd tussen de ruines van de Cisterciënzerabdij van Cambron. Wil je even aan de hectiek van elke dag ontsnappen, dan is dit park een uitgelezen plek om tot rust te komen. Plan je bezoekje en koop je Pairi Daiza tickets op voorhand online. Niet alleen vermijd je zo de wachtrijen aan de kassa’s, maar je bespaart ook op je ticketprijs.

Pairi Daiza tickets en abonnementen

Koop je tickets op voorhand online en geniet van een een onvergetelijke dag in Pairi Daiza! We zetten de tarieven en mogelijkheden even voor jou op een rijtje:

Individueel 1-dag ticket

  • Kinderen jonger dan 3 jaar: gratis toegang
  • Kinderen tussen 3-11 jaar: €27 i.p.v. €29 aan de kassa
  • Volwassenen: €32 i.p.v. €34 aan de kassa
  • Senioren (vanaf 60 jaar): €30 i.p.v. €32 aan de kassa

Ben je van plan om meerdere keren het park te bezoeken? Dan raden we je aan om een abonnement te nemen. Je kan je abonnement ook heel makkelijk online bestellen. Ook hier bespaar je niet alleen tijd uit maar het is bovendien goedkoper. Eenmaal je online besteld hebt, wordt je abonnement naar je thuis gestuurd. Voor België duurt dit 6 werkdagen, voor andere landen kan dit tot 10 werkdagen duren. Hou dus rekening met deze leveringstijden als je je abonnement bestelt!

  • Kinderen jonger dan 3 jaar: gratis toegang
  • Kinderen 3-11 jaar: €64
  • Volwassenen: €74
  • Senioren (vanaf 60 jaar): €70

Niet alleen is zo’n abonnement gemakkelijk, je krijgt er nog extra voordelen mee, zoals extra korting op ingangstickets voor andere pretparken, waaronder Efteling, Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Bobbejaanland, etc.. Ook ontvang je 10% korting op je aankopen in de souvenirshop van Pairi Daiza!

Pairi Daiza openingsuren

Het park opent traditiegetrouw de deuren aan het begin van de paasvakantie. Met andere woorden: in 2018 op zaterdag 31 maart. De laatste openingsdag in 2018 is 4 november. Het park is 7 dagen op 7 te bezoeken en opent de deuren om 10 uur. Tijdens de zomermaanden juli en augustus is het park open tot 19 uur. In de andere maanden is het park geopend tot 18 uur. Sommige attracties sluiten de deuren al om 17.30 uur. Zodra de omschakeling naar het winteruur een feit is, wordt het park om 17.15 uur gesloten. We raden je aan om de website van Pairi Daiza te raadplegen vooraleer je vertrekt.

Topattracties in Pairi Daiza

Het park is verdeeld in verschillende delen waar je telkens een ander stukje van de wereld kan ontdekken. Van een prachtig lagunelandschap met mooie voorwerpen, materialen en het eilandje Madidi, waar de doodshoofdaapjes wonen, tot de grote boot Mersus Emergo, waar schildbadden, slangen en kameleons verblijven. Neem een kijkje bij luierende zeeleeuwen op het witte zandstrand en waan je ver, ver weg.

Aan de rand van de lagune stap je op de trein en maak je een mooie reis doorheen de verschillende continenten en hun respectievelijke fauna en flora. In Vallée de la Source ontdek je een goed bewaard geheim: een bron die beroemd was tijdens de Middeleeuwen om zijn magische krachten. De brouwerij van Cambron wekte deze bron opnieuw tot leven en een nieuw abdijbiertje was geboren. Dit heerlijke bier proef je enkel en alleen in Pairi Daiza. Een aanrader!

La Porte du Ciel zegt alles over dit deel van het park. Je staat aan de poorten van de hemel in dit mooie deel waar heel wat prachtige vogels leven. Dit deel van het park situeert zich rond de toren van de voormalige abdij van Cambron. Je bezoekt er felgekleurde papegaaien en indrukwekkende roofvogels, maar ook tamarinaapjes, otters en luiaards. Met andere woorden: je valt van de ene verbazing in de andere!

Ontdek de Afrikaanse ‘Big Five’ in La Terre des Origines: de leeuw, de olifant, de buffel, de neushoorn en het luipaard. Neen, hiervoor hoef je niet helemaal naar Afrika te reizen. Je vindt ze gewoon hier, in La Terre des Origines.

La Porte des Profondeurs is een groot aquarium, waar je je op de bodem van de zee waant en kan genieten van een prachtig spel: duizenden vissen, haaien, zeepaardjes, inktvissen … Kortom, alle moois verzameld op 1 plek! In de grot aan het aquarium bezoek je een kolonie zeehonden en pinguïns. Vlakbij dit deel van het park vind je eveneens een heel grote openluchtspeeltuin voor de allerkleinsten.

Altijd al gedroomd van een tripje naar Azië? Le Royaume de Ganesha maakt deze droom een beetje voor je waar. Uitgestrekte rijstvelden, weelderige tempels en uiteraard, top of the bill, een olifantenfamilie. Dit deel van het park is een pareltje vol ambachtelijke Thaise kunst.

Eindigen doe je in La Cité des Immortels, waar China zijn schatten een voor een blootlegt. Alles in dit deel van het park is authentiek: de tempels, de paviljoenen, de paden … Hier vind je ook het Chinese gastronomische restaurant en een prachtig theehuis. Dit is tevens het parkdeel waar de meest beroemde bewoners hun plekje kregen: de reuzenpanda’s!

Eten en drinken in Pairi Daiza

Aan spijs en drank geen gebrek bij Pairi Daiza! Je vindt in het park verschillende eet- en drankgelegenheden. In Le Temple des Delices maak je kennis met de authentieke Chinese keuken. Een waar genot! Bovendien is niet alleen het eten indrukwekkend, ook het gebouw is een pareltje. Het wordt genoemd als een van de meest indrukwekkende Chinese gebouwen die buiten China gebouwd werden. De Oasis is een zelfbedieningsrestaurant waar je kan kiezen voor de Vlaamse keuken. Le Moulin is een snackbar waar je kan zitten of ook een broodje kan meenemen. De Brasserie is dan weer aangeraden voor wie graag een biertje lust. Alleen hier kan je het unieke abdijbier van Cambron proeven. Dit en nog veel meer vind je op Pairi Daiza!

Droom je ervan om panda’s in het echt te zien, een reis rond de wereld te maken en even de chaos achter je te laten? Bezoek Pairi Daiza en dompel je onder in een wereld van cultuur, fauna en flora. Een onvergetelijk bezoek wordt dit zeker en vast! Plan je bezoek en bestel vooraf je Pairi Daiza tickets online. Je bespaart niet alleen op de kostprijs maar je vermijdt ook lange wachtrijen aan de kassa.

Waarom online kopen?

Pairi tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Snel en vlot toegang tot Pairi Daiza, zonder aanschuiven
✔ Tickets en abonnementen zijn tot €2,40 goedkoper online
✔ Tickets direct afdrukken, zonder wachttijd