Planckendael korting online

In Planckendael ligt de wereld aan je voeten. Je wandelt door het park, dat ingedeeld is in 5 continenten die elk de respectievelijke fauna en flora aan je voorstellen. Planckendael is een heerlijke plek voor een uitstapje met het hele gezin, vooral tijdens de lente en de zomer. Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan dit mooie dierenpark? Bestel dan op voorhand je Planckendael tickets online en bespaar niet alleen op de kostprijs, maar vermijd ook de lange wachtrijen aan de kassa!

Planckendael tickets en abonnementen

Als je je tickets voor Planckendael online bestelt, dan krijg je €1,50 korting op de normale prijs voor een dagticket. Hieronder krijg je een overzicht van de huidige tarieven voor het park:

  • Kinderen jonger dan 3 jaar: gratis
  • Kinderen van 3 t.e.m. 11 jaar: €20
  • Kinderen van 12 t.e.m. 17 jaar: €24
  • Volwassenen: €26,50
  • Senioren, personen met een handicap, studenten: €25,50

Abonnementen

Woon je dicht in de buurt en ga je regelmatig eens Planckendael bezoeken, dan is het interessant om een abonnement te nemen. Ook hiervoor zijn verschillende formules mogelijk:

  • Gezinsabonnement: €195
  • Abonnement voor eenoudergezin: €135
  • Individueel abonnement: €95
  • Individueel abonnement 60+, student, personen met een handicap: €85

Met zo’n Planckendael abonnement heb je het hele jaar toegang tot Planckendael en de Zoo in Antwerpen, krijg je 10% korting in de shops en restaurants van Planckendael en profiteer je ook van gratis toegang en kortingen in andere pretparken zoals Plopsaland, de Efteling …

Planckendael openingsuren

Planckendael is tijdens het zomerseizoen open van 10 uur tot 19 uur. Voor de abonnees gaat het park een uurtje vroeger open.
Tijdens het winterseizoen sluit het park om 17.30 uur al zijn deuren.

Planckendael topattracties

Het park is verdeeld in 5 continenten. Je wandelt vlot van continent naar continent waar je telkens de fauna en flora kan bewonderen. Bezoek zeker en vast de pinguïns, de olifantentempel met zijn  bewoners Kai-Mook en Qiyo, de bonobo’s in Afrika en nog veel meer dieren!

Eten en drinken in Planckendael

Verspreid in het park zijn er verschillende eet- en drankgelegenheden. In de Toepaja kan je terecht voor warme maaltijden maar ook voor broodjes en koude schotels. De Ooievaar verwent je met overheerlijke pizza’s of een lekker stukje taart. Verder zijn er verspreid in het park verschillende picknickmogelijkheden voor wie zelf iets meebrengt.

Plan je een bezoekje aan Planckendael met het gezin? Bestel dan je tickets online en vermijd lange wachtrijen aan de kassa. Bovendien krijg je online nog korting en betaal je dus minder op je ticket! Geniet van een dagje vol dierenplezier!

planckendael tickets

Waarom online kopen?

Planckendael tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Snel en vlot toegang tot de Zoo, zonder aanschuiven
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Tickets direct afdrukken, zonder wachttijd