Online korting bij Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is het allereerste Studio 100 themapark in Nederland. Op een oppervlakte van 15.000 m² vind je tal van attracties voor het hele gezin. Plan je een uitstapje naar onze Noorderburen en een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden, logeer dan bij Center Parcs naast het park en profiteer van speciale tarieven. Koop je tickets voor Plopsa Indoor Coevorden online en vermijd niet alleen lange wachtrijen aan de kassa, maar betaal ook minder!

Plopsa Indoor Coevorden tickets en abonnementen

Per volwassene betaal je online voor Plopsa Indoor Coevorden €19,99. Voor kinderen betaal je €10,99. Bij abonnementen is er een verschil tussen de online ticketprijs en de prijs aan de kassa: online betaal je €36,99 i.p.v. €39,99 voor kinderen kleiner dan 1 m. Voor volwassenen betaal je online €79,99 i.p.v €84,99. Bovendien moet je niet in die hele lange wachtrijen aan de kassa gaan staan. Een win-win!

Plopsa Indoor Coevorden openingsuren

Het park is het hele jaar geopend, maar meestal gesloten op maandag. Tijdens de vakanties, lange weekends en zomermaanden is het park elke dag open. Je controleert best ook eens de openingsuren op de website van Plopsa Indoor Coevorden, want die kunnen verschillen naargelang de periode. Standaard is het park open van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Plopsa Indoor Coevorden topattracties

De Anubis Twister is ongetwijfeld dé topattractie van Plopsa Indoor Coevorden. Je zwaait en draait er aan een ongelofelijk hoog tempo door de lucht. Plezier voor avonturiers verzekerd! Ook hier heb je de Wicky Coaster, waarmee je door donkere groten en langs hoge rotsen klieft. De Vliegende Fietsen zijn ook een niet te missen attractie. Deze prachtige uitvinding van opa Fonkel is een plezier voor groot en klein! Plopsa Indoor Coevorden heeft sinds kort ook een K3-zone die helemaal buiten ligt, met een verkeerspark en een grote speeltuin. Heb je fans van K3 mee? Breng dan zeker een bezoekje aan de K3-disco en zing uit volle borst de grootste hits mee.

Plopsa Indoor Coevorden eten & drinken

Aan eten en drinken in Coevorden geen gebrek. In het ploprestaurant kan je terecht voor broodjes, soep en lekkere gerechten. In de Wickie’s vikinghut kan je terecht voor een lekker vieruurtje en bij Mega Mindy voor en snelle hap en een kleine snack.

Trek er eens met het hele gezin op uit naar Coevorden en breng een bezoek aan het allereerste plopsa-pretpark in Nederland. Koop je tickets voor Plopsa Indoor Coevorden online en spaar geld én tijd!

plopsa Indoor Coevorden tickets online kopen

GPS Adres

Reindersdijk 57

7751 Dalen

Nederland

Koop online eerst je Plopsa Indoor Coevorden Tickets om lange wachtrijen aan de kassa te voorkomen.

 

Auto of bus

Vanuit Amersfoort

A28 richting Zwolle/Assen vervolg daarna de A37 richting Emmen, neem afslag 3 Oosterhesselen, de N854 op. Bij de rotonde de eerste afslag richting Dalen, voor de viaduct de N34 op richting Coevorden. Op de N34 volg de ANWB borden “Plopsa Indoor”.

Of je volgt:

A28 richting Zwolle/Assen vervolg daarna de A37 richting Emmen, neem afslag 3 Oosterhesselen, de N854 op. Bij de rotonde de eerste afslag richting Dalen, rij Dalen binnen en volg de Burgemeester Fonteinstraat, deze gaat over in de Hoofdstraat. Volg in Dalen de richtingsborden naar De Huttenheugte. Plopsa Indoor Coevorden is gelegen direct naast De Huttenheugte aan de Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen.

Vanuit Amsterdam

A1 richting Amersfoort, volg bij knooppunt Hoevelaken de A28 richting Zwolle. Vervolg daarna de route vanuit Amersfoort. Vanuit Utrecht A28 richting Amersfoort, vervolg daarna de route vanuit Amersfoort.

Vanuit Den Haag

A12 richting Utrecht, volg bij knooppunt Lunetten de A27 richting Amersfoort, volg bij knooppunt Rijnsweerd de A28 richting Amersfoort, vervolg daarna de route vanuit Amersfoort.

Vanuit Breda

A27 richting Utrecht, volg bij knooppunt Rijnsweerd de A28 richting Amersfoort, vervolg daarna de route vanuit Amersfoort.

plopsa indoor coevorden tickets

Plopsa Indoor Coevorden op Google Maps

Waarom online kopen?

Plopsa Indoor Coevorden tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -3 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen