Plopsa: korting online

Plopsa is ondertussen wereldberoemd in Vlaanderen met 3 parken in België, 1 park in Nederland en 1 park in Duitsland. Via pretpark-tickets.be heb je extra korting op je Plopsa tickets, zelfs goedkoper dan de officiële online webshop, en toch koop je ze via de officiële weg. Een klik op onze knop en je bent helemaal klaar voor een onvergetelijke dag met het gezin! Bovendien bestaat het park dit jaar 15 jaar wat heel wat leuke activiteiten betekent!

Korting op Plopsa Tickets & abonnementen

Ben je van plan om het het gezin naar Plopsa te trekken? Koop dan online je Plopsa tickets want zo vermijd je niet alleen ellenlange wachtrijen aan de kassa maar je betaalt bovendien minder online dan ter plaatse. Het is dus meer dan de moeite waard om je Plopsa tickets vooraf te kopen!

Ben je van plan om regelmatig een bezoek te brengen aan Plopsa? Koop dan een abonnement. Ook je Plopsa abonnement is online goedkoper dan ter plaatse. Hou deze site in de gaten voor de laatste acties en promoties.

Plopsa: een dag boordevol avontuur

Plopsaland is het vroegere pretpark Meli en herbergt al jouw favoriete figuren: Plop en zijn vrienden, Kaatje, Prinsessia, Maya de Bij,… En maak je geen zorgen, Plopsaland is niet alleen een hit voor de allerkleinsten maar ook tieners en volwassenen kunnen er een dag plezier beleven.  Mag het wat avontuurlijker voor jou? Maak dan zeker een ritje op de Annubis. Natuurlijk zijn er ook heel wat attracties voor je kleine spruit zoals de rondrit in een bootje in het bos van Plop, vele leuke speeltuigen in Mayaland of een ritje door de wereld van Kaatje en Kamiel. Als je wil kan je er ook een leuke live show van Bumba en Kabouter Plop.

Waar kan je Plop & Co allemaal ontmoeten?

  • Plopsaland De Panne
  • Plopsa Indoor Hasselt
  • Plopsa Coo
  • Plopsa Indoor Coevoerden
  • Holiday Park

Plan een leuke uitstap met het hele gezin, koop je Plopsa tickets online en bespaar tijd en geld!

Plopsa tickets

Pretpark tickets

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen

Bestel je tickets voor Plopsa aan voordeeltarieven!