Online korting bij Plopsa Coo

Het Waalse attractiepark Télécoo, vlakbij de watervallen van Coo, werd in 2005 overgenomen door Studio100 en omgedoopt tot Plopsa Coo. Het park kreeg een grondige opknapbeurt en er werden enkele nieuwe attracties toegevoegd, wat een waar plezier betekent voor groot en klein. Maak een leuke gezinsuitstap naar deze mooie streek en beleef er heel veel plezier met Plop, Maya de Bij, Wickie de Viking en vele andere bekende Studio 100 figuren. Plan je uitstap en koop je Plopsa Coo tickets online. Je bespaart er niet alleen geld maar ook tijd mee!

Plopsa Coo tickets en abonnementen

Vermijd je graag lange wachtrijen aan de kassa? Bestel dan je Plopsa Coo tickets online. Je wint er kostbare tijd mee! Een ticket voor kinderen groter dan 1 m en volwassenen kost online €25,99. Voor kinderen tussen 85 cm en 1 m betaal je €10,99. Voor abonnees is het bovendien voordeliger om online te kopen: €79,99 per abonnement i.p.v. €84,99. Dat loont al eens de moeite!

Openingsuren

Plopsa Coo opent de deuren in het voorjaar. Tijdens de Paasvakantie en de lange weekends in mei en juni is het park sowieso open. De deuren openen dan om 10.30 uur en sluiten om 17.00 of 17.30 uur. Tijdens de zomermaanden is het park elke dag open, meestal van 10.00 tot 18.00 uur en de meeste woensdagen zelfs van 10.00 tot 22.00 uur. Na de zomervakantie is het park open tijdens het weekend en het sluit te deuren aan het einde van de herfstvakantie. Informeer je grondig op de website van Plopsa Coo, want de openingsuren kunnen verschillen tijdens weekends en vakantieperiodes.

Topattracties bij Plopsa Coo

De bekendste attractie bij Plopsa Coo is ongetwijfeld Vicky, the Ride, een heus vikingschip waarmee je een leuke avonturentocht maakt. Kriebels in de buik gegarandeerd! Wie graag eens letterlijk in de schoenen van Mega Mindy staat, kan een ritje maken op de Mega Mindy Flyer. Een leuke attractie waarmee je hoog in de lucht rondgevlogen wordt. Er zijn vele leuke attracties te bezoeken in het park, plezier voor iedereen gegarandeerd! Sinds de zomer van 2015, namelijk 18 juli, werd de nieuwste attractie, de Dino Splash, geopend voor het grote publiek. In deze attractie glij je in een rubberen bootje van meerdere glijbanen langsheen een indrukwekkend vulkanisch rotslandschap. Wees op je hoede voor de levensechte dino’s!

Eten in het pretpark

Plopsa Coo heeft niet alleen heel veel leuke attracties, maar ook enkele leuke restaurants in het park. In restaurant La Cascade kan je terecht voor een heerlijke lunch met een uitgebreide kaart voor ieders goesting. Zin in een vieruurtje na een spannende dag? Tijdens je tocht naar het Apeneiland kan je even halt houden bij het wafelkraam. Hier vind je de lekkerste wafels van Plopsa Coo met of zonder chocoladesaus of slagroom!

Plopsa Coo is een heerlijke plek vlakbij de watervallen van Coo en een perfect uitstapje voor het hele gezin tijdens een bezoek aan de Ardennen. Koop je Plopsa Coo tickets online en bespaar niet alleen tijd maar ook geld!

Plopsa Coo online tickets kopen

GPS adres

Thier de Coo 4

4970 Stavelot

België

 

Koop online eerst je Plopsa Coo Tickets om lange wachtrijen aan de kassa te voorkomen.

 

Auto of bus
Vanuit Nederland:

 • Neem de E19 Breda-Antwerpen
 • Volg de aanwijzingen “Vanuit Antwerpen”

Vanuit Antwerpen:

 • Neem de E313 Antwerpen-Luik
 • In Luik volgt u Ring-Luxembourg
 • Volg de aanwijzingen “Vanuit Luik”

Vanuit Maastricht:

 • Neem de E25 Luik
 • In Luik volgt u Ring-Luxembourg
 • Volg de aanwijzingen “Vanuit Luik”

Vanuit Brussel:

 • Neem de E40 richting Luik
 • Volg de aanwijzingen “Vanuit Luik”

Vanuit Luik:

 • In Luik neemt u de E42 richting Aken
 • Aan het verkeersknooppunt te Battice volgt u de richting Verviers/Spa/St Vith
 • In Verviers volgt u de richting Francorchamps/Malmédy – Afrit 10 (Francorchamps) en volg Coo/Plopsa Coo.

Plopsa Coo Tickets

Plopsaland Coo op Google Maps

 

Waarom online kopen?

Plopsa Coo tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen