Online korting bij Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor is het allereerste overdekte themapark in België en ligt vlak naast de Ethias Arena in Hasselt. Op een oppervlakte van 9000 m2 vind je een heleboel leuke attracties waar je kids dol op zullen zijn. Plan je een bezoekje aan dit super toffe themapark? Koop je Plopsa Indoor Hasselt tickets online en vermijd op die manier de lange wachtrijen aan de kassa.

Plopsa Indoor Hasselt tickets en abonnementen

Koop eenvoudig je tickets op voorhand online. Je betaalt €19,99 p.p voor kinderen groter dan 1 m en volwassenen €10,99 voor kinderen tussen 85 cm en 1 m. Ben je van plan om regelmatig Plopsa Indoor Hasselt te bezoeken? Dan is het ook voordeliger om je abonnement online te kopen. Je betaalt voor een Plopsa-FunCard dan €79,99 i.p.v. €84,99 p.p.

Plopsa Indoor Hasselt openingsuren

Het binnenpretpark is het hele jaar geopend tijdens het weekend en op maandag, woensdag en vrijdag. Van mei tot en met augustus is het park heel de week open. Ook tijdens de schoolvakanties is het pretpark de hele week open. Je neemt voor vertrek best een kijkje op de website, want de openingsuren kunnen verschillen van periode tot periode.

Plopsa Indoor Hasselt topattracties

Dé topattractie bij Plopsa Indoor Hasselt is ongetwijfeld de Wicky Coaster, een echte achtbaan die je aan duizelingwekkende snelheid door een donkere grot loodst. De vuurtoren is er ook eentje voor durvers, schuif aan een topsnelheid omhoog en omlaag! In het park vind je attracties voor alle leeftijden: een gezellige Maya-speeltuin, een heel groot ballenbad, kikkertjes, dansende fonteinen. Kortom, plezier voor het hele gezin! Plopsa Indoor heeft ook een grote buitenspeeltuin voor mooie zomerdagen.

Plopsa Indoor Hasselt eten & drinken

Het Studio 100 café is de gezelligste eetplek van Plopsa Indoor. Je kan er terecht voor de klassieke gerechten, maar ook voor pasta’s en salades. In de namiddag geniet je er met een koffie of een frisdrank van pannenkoeken en gebak. Mag het wat sneller? Frituur Frieda Kroket is dan de plek voor jou: lekkere frietjes zoals in een echte frituur!

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is een heerlijke plek om tijdens het weekend of de vakanties een dagje door te brengen. Is het weer buiten grijs en somber, koud en regenachtig? In Plopsa Indoor te Hasselt vergeet je al snel het gure weer en geniet je er van onvergetelijke momenten in een heerlijk warm decor.

Trek er een dagje op uit met het hele gezin en koop je Plopsa Indoor Hasselt tickets online. Je bespaart er niet alleen geld mee uit, maar je vermijdt ook lange wachtrijen aan de kassa’s ter plaatse!

GPS adres

Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
België

Koop online eerst je Plopsa Indoor Hasselt Tickets om lange wachtrijen aan de kassa te voorkomen.

Auto of bus:

Vanuit Nederland:

– E19 Breda-Antwerpen
– Volg vanaf hier ‘Vanuit Antwerpen’

Vanuit Gent:

– E17 Gent-Antwerpen
– Volg vanaf hier ‘Vanuit Antwerpen’

Vanuit Brussel:

– E40 Brussel-Luik, Afrit Leuven, kies hier E314 richting Hasselt
– Neem in Lummen E313 richting Hasselt
– Volg vanaf hier ‘Vanuit Antwerpen’

Vanuit Antwerpen:

– E313 Hasselt-Luik
– Afrit 29: Hasselt-Oost/Tongeren
– Je komt op de ring rond Hasselt. Volg hier de bewegwijzering voor ‘Grenslandhallen’. Plopsa Indoor Hasselt ligt naast de Grenslandhallen.

plopsa indoor hasseltPlopsaland Indoor Hasselt op Google Maps

Waarom online kopen?

Plopsa Indoor Hasselt tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen