Online korting bij Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is het allereerste park van Plop & Co en vervangt het vroegere Meli park aan de kust. Wil je een bezoekje brengen aan dit superplezante pretpark, koop dan je tickets online en bespaar geld en tijd. Je betaalt niet alleen een paar euro minder per persoon, maar je vermijdt ook de superlange wachtrijen aan de kassa’s om binnen te kunnen.

Plopsaland De Panne tickets en abonnementen

Je kan eenvoudig je tickets online bestellen. Een ticket voor kinderen groter dan 1 m, gemeten met schoenen aan, en volwassenen kost €36,50. Voor kinderen tussen 85 cm en 1 m betaal je €10,99. Ben je van plan om vaak een bezoekje te brengen aan Plopsaland De Panne? Kies dan voor een abonnement. Online betaal je hiervoor €79,99 p.p. i.p.v. €84,99 p.p. Voor verlenging van een bestaand abonnement betaal je €69,99.

Het loont dus zeker de moeite om op voorhand je Plopsaland De Panne tickets online te kopen!

Openingsuren

Ben je op zoek naar de Plopsaland openingsuren, bekijk hier dan de specifieke pagina waar je alle info kan terugvinden. Je kan de openingsuren beter goed op voorhand online controleren, want afhankelijk van de periode en de dagen kunnen de openingsuren verschillen.

Topattracties bij Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is een heerlijke plek voor een dag vol plezier met het hele gezin. Je peuter of kleuter kan zich uitleven tijdens een boottochtje in het Bos van Plop of op de bloemenmolen in Mayaland. Mag het wat actiever? De Kikkertjes zorgen ongetwijfeld voor kriebels in de buik! De Bumba theatershow is een ideale manier om de dag af te sluiten.

De al wat grotere kinderen vinden heel wat grote attracties waar ze zich kunnen uitleven zoals de Super Splash. Op deze zal je ongetwijfeld stevig brullen wanneer je aan 70 km/u 30 meter lager in het water valt. Een ideale manier om je dan op te drogen is De Draak, waar je aan een pittig tempo een vlucht maakt rond het kasteel. De Boomstammetjes zullen de meeste ouders zich ook wel herinneren van in hun jeugd.

De grootste attractie in Plopsaland De Panne is ongetwijfeld de Anubis, waarmee je in 2 seconden naar 90 km/u gaat en maar liefst 3 keer overkop gaat! De Rollerskaters is nog zo’n achtbaan waarin je je klein zal voelen door al die decoratie die enorm vergroot is. Denk niet dat er in Plopsaland geen attracties voor jou zijn, er is echt wel veel te beleven! Wacht niet langer en bestel snel jouw Plopsaland tickets!

Eten in het pretpark

In het pretpark vind je verschillende eet- en drankgelegenheden. Een gigantische tafel en stoel waarin een frituur schuilt of een grote paddenstoel met een zeer groot zonneterras naast de speeltuin waar je ook van alles kan eten of drinken, terwijl de kids klimmen en klauteren in het zand.

Plopsaland 2010
Plopsaland De Panne is een heerlijke plek voor een verwendagje met het hele gezin. Bovendien zijn er de hele lente en zomer hele leuke activiteiten voor jong en oud! Koop je Plopsaland tickets online en bespaar niet alleen tijd maar ook geld!

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Kortingen en promoties, goedkoper dan in de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen