Extra korting op je Plopsabezoek

Bovenop de al voordelige prijzen die je geniet door online te bestellen, geeft Plopsaland regelmatig een Plopsaland promotiecode vrij. Met zo’n promotiecode kan je dan nog van extra korting genieten op je online bestelling van je Plopsaland tickets of je abonnement.

Bij Plopsaland De Panne geniet je nu en dan van interessante kortingen. Bekijk of er een exclusieve code of promotie is op Promo-code!

Hoe een Plopsaland promotiecode valideren

Ontdek eerst via onze partnersite of er een Plopsaland promotiecode actief is. Indien je een code bemachtigd hebt, navigeer dan verder op de website van Plopsaland en volg volgende stappen:

  • Zoek eerste het gewenste park en kies voor een abonnement of ticket
  • Duid het aantal personen aan
  • Klik op “in winkelwagen”
  • Onderaan de pagina kan je een Plopsaland promotiecode ingeven
  • Plak de promotiecode
  • Druk op de knop “doorgaan”
  • Werk je bestelling verder af

Indien je beschikt over een werkende kortingscode, dan bezoek je Plopsaland aan een nog voordeliger tarief!

Waarom online je tickets bestellen?

Iedereen kent ze wel, de lange wachtrijen aan de kassa’s bij het arriveren bij het pretpark. Aanschuiven terwijl de kinderen zo snel mogelijk het park willen binnenstormen.

Dit gevoel vermijden? Bestel dan je Plopsa tickets online en ga rechtstreeks met je tickets voorbij de lange wachtrijen naar de ticketcontrole en wandel in geen tijd het park binnen.

Extra overtuigend zijn de voordelige tarieven die parken bieden voor hun pretparktickets. Heel regelmatig zijn er unieke promoties die je enkel online terugvindt. Hierbij komt nog eens dat we je steeds op de hoogte houden van de laatste kortingscodes. Kortom: redenen genoeg om je pretparktickets online te kopen!

Waarom online kopen?

Plopsaland tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Kortingen en promoties, goedkoper dan in de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen