Online korting bij Plopsaqua

Plopsaqua is een waterpark in De Panne, België. Het waterpark ligt op hetzelfde domein waar ook het attractiepark Plopsaland De Panne en het Plopsa Theater zich bevinden. Plopsaqua opende op 22 maart 2015 en is volledig gethematiseerd in Wickie de Viking-stijl. In het waterpretpark vind je onder andere tal van glijbanen, een stormbad, een wildriver, een skydrop en een 25-meter zwembad terug. Het is het ideale pretpark voor iedere waterrat.

Plopsaqua tickets en abonnementen

Vermijd je graag lange wachtrijen aan de kassa? Bestel dan je Plopsaqua tickets online. Een online ticket voor volwassenen kost €19,99. Voor kinderen tussen 85 cm en 1 meter betaal je €10,99. Ook abonnees kunnen hier terecht. Voor kinderen groter dan één meter betaal je €79,99 i.p.v. €84,99 aan de kassa. Voor iets kleinere kinderen kost het abonnement Plopsa-BumbaCard slechts €29,99.

Plopsaqua en Plopsaland bezoeken

Wil je genieten van Plopsaqua en het attractiepark Plopsaland De Panne? Als kind vanaf 1 meter en volwassenen betaal je €46,99. De kleinere kinderen tussen 85 cm en 1 meter betalen dan slechts €19,99.

Openingsuren

De openingsuren in Plopsaqua variëren sterk naargelang het seizoen, schoolvakanties en de weekends. Het park is meestal geopend van 11 tot 18 uur en tijdens de zomermaanden meestal van 10 tot 19 uur. Bekijk de openingsuren op voorhand via de website van Plopsaqua wanneer je het waterpark wenst te bezoeken.

Topattracties bij Plopsaqua

De nieuwste en meest weerzinwekkende attractie is met grote voorsprong de Sky Drop. De naam verklapt het al: in deze unieke glijbaan neem je plaats in een capsule op 20 meter hoogte! 3, 2, 1 … Je maakt een vrije val om daarna tegen topsnelheid door de bochten van deze glijbaan te racen. Daarnaast kan je ook genieten van de talrijke glijbanen, het 25-meter zwembad, de wildwaterbaan …

 

Eten in het pretpark

Plopsaqua beschikt over horecapunt Vicking Snack waar verschillende drankjes, maaltijden en snacks kunnen worden aangekocht. Het is niet toegestaan om te picknicken in het waterpark.

 

GPS adres

De Pannelaan 68
8660 De Panne

Koop online eerst je Plopsaqua Tickets om lange wachtrijen aan de kassa te voorkomen.

 

Met de auto of bus naar Plopsaqua

Vanuit Antwerpen:

– E17 Antwerpen-Gent Verkeersknooppunt Zwijnaarde: E40 richting Oostende

Vanuit Brussel/Gent:

– E40 richting Oostende

Verkeersknooppunt Jabbeke: links houden richting Veurne-Nieuwpoort Afrit 1: Adinkerke Rechts afslaan en aan de rotonde de brug over de Duinkerkevaart nemen. De spooroverweg oversteken tot aan de volgende rotonde. Links ligt de bezoekers- & busparking van Plopsaland De Panne.

Plopsaqua tickets
Plopsaqua op Google Maps

Waarom online kopen?

Plopsa indoor Coevorden tickets goedkoper kopen? Dat kan enkel online.

✔ Korting tot -5 euro, zelfs goedkoper dan de officiële shop
✔ Betrouwbaar (Je koopt ze bij de officiële shop)
✔ Direct printen