Online korting bij Landal Greenparks

Bij Landal Greenparks boek je een vakantie als je nood hebt aan rust, ruimte en natuur. Landal Greenparks biedt zijn klanten een ruime keuze aan parken aan. Je kan op vakantie gaan in ruim 80 parken in 9 landen. Hou je van kamperen? Ook dan kan je bij Landal terecht, want ze hebben maar liefst 7 campings. Wanneer je een boeking online maakt, bespaar je heel wat geld en tijd.

Waarom boeken bij Landal Greenparks?

Landal Greenparks is toonaangevend in het beheer en de verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 80 parken met in totaal circa 12.000 bungalows. Het beschikt over bungalowparken in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Engeland, Tsjechië en Hongarije. Bij Landal Greenparks kan je terecht voor de begrippen ruimte, rust en natuur. Deze belangrijke karakteristieken van de parken zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Accommodaties

Al de accommodaties zijn standaard voorzien van een sfeervolle inrichting. Daarnaast zijn ze allen in het bezit van een compleet ingerichte keuken, badkamer met douche en/of bed en slaapkamers met bedden voorzien van dekbedden. Daarnaast kan je er ook voor opteren om voor extra accommodaties te gaan. Naargelang het comfort dat je wil, kan je kiezen voor Comfort, Luxe of Extra luxe.

Naast de standaard ingerichte bungalows zijn er ook speciale bungalows. De reüniebungalow is er om met het hele gezin ertussenuit te knijpen, terwijl je in de strandhuisjes direct aan het strand kan ontwaken door het geruis van de golven. Daarnaast heb je ook nog het boswachtershuisje, de hondenbungalows, kinderbungalows …

Bekijk hier de ruime keuze aan accommodaties.

Landal GreenParks bezoeken

Indien je van plan bent om een van deze vakantieparken te bezoeken, dan raadpleeg je best de website voor de verschillende adressen van deze vakantieparken. Daarnaast kan je met Google Maps gemakkelijk je route berekenen om zo snel mogelijk op je bestemming te arriveren.

landal greenparks bezoeken

Waarom online kopen?

Interhome goedkoop boeken dat kan enkel online.

✔ Kies voor een vakantie in de natuur
✔ Steeds unieke kortingen
✔ Uitgebreide keuze aan campings