Online korting bij Narvik HomeParcs

Op Narvik HomeParcs kan je vakantiewoningen en kampeerplaatsen boeken aan de scherpste prijzen. Je vindt er vaak kortingen en promoties voor de parken Heelderpeel en Mooi Zutendaal. Narvik HomeParcs biedt naast de kortingen voor het verblijf zelf ook andere promoties aan. Raadpleeg dus zeker regelmatig de pagina.

Waarom boeken bij Narvik HomeParcs?

Bij Narvik HomeParcs kan je boeken als je wil genieten van een heerlijke vakantie in de natuur van Limburg. Hier geniet je in luxueuze vakantievilla’s of comfortabele vakantiechalets midden in de natuur en ben je vlakbij de grootstad Hasselt. Narvik HomeParcs heeft twee exclusieve parken. Je kan op vakantie gaan in het bos in een luxueuze Villa van Jan des Bouvrie in het mooie Belgische Zutendaal of je kan ervoor kiezen om tot rust te komen aan het water in een Narvik Villa Dalvik in Heelderpeel in Nederland.

De Parken

Narvik Homeparc Heelderpeel

Narvik Homeparc Heelderpeel is een idyllisch park dat gelegen is rond een natuurlijk meer aan het uitgestrekte Maasplassengebied. Het vormt de ideale uitvalsbasis voor de verkenning van Nederlands (Midden)-Limburg. Hier kom je tot rust in een schitterende, natuurlijke omgeving. In dit vakantiepark kom je tot rust en verblijf je in een comfortabele chalet, een kampeerhuisje of een riante villa.

Op de camping heb je dan weer uitgebreide mogelijkheden, waardoor je er met je eigen kampeermateriaal kan verblijven. De camping biedt ruime plaatsen van 100 m². Deze campings zijn voorzien van alle comfort. Op het kampeerterrein zijn diverse speeltuintjes en recreatievelden voor de kinderen. Honden zijn welkom op de camping en kunnen gebruik maken van het hondentoilet. Als je geen eigen kampeermiddelen hebt, dan kan je steeds een kampeerhuisje huren. Deze huisjes bieden plaats aan vier personen voor het ultieme kampeergevoel.

Daarnaast zijn er ook rustieke chalets die middenin het groen liggen, verscholen tussen de vaste verblijfplaatsen en de bomen. Ze zijn circa 31 m² groot en je vindt er alles wat je nodig hebt voor een eenvoudig verblijf in de natuur. Nood aan wat meer luxe? Kies voor een van de luxueuze villa’s. Vanop het terras genieten van een wijds uitzicht op de natuurplas? Ook dat kan in Landal Greenparks!

Activiteiten Heelderpeel

In het Narvik vakantiepark is heel wat te beleven. Je vindt er enkele zwembaden en je kan deelnemen aan de proeverij of vissen. Daarnaast vervelen de kinderen zich geen moment met de sport- en spelgelegenheden en de kinderanimatie.

Vanuit het vakantiepark kan je genieten van de schitterende natuurparken die je in Midden-Limburg zeker kan vinden. Ook kan je gaan shoppen of cultuur opsnuiven in de vlakbij gelegen steden Roermond, Thorn en Weert. Verspreid over de regio liggen diverse water- en windmolens en tal van monumentale panden. De vele evenementen en streekproducten in het bourgondische Midden-Limburg maken de gezellige sfeer compleet.

Wanneer je een echte waterrat bent, dan voel je je aan de Maasplassen als een vis in het water. Je kan er gaan zeilen, varen en kanotochten maken.

Narvik HomeParc Mooi Zutendaal (nu Landal Mooi Zutendaal)

Narvik HomeParc Mooi Zutendaal is een prachtig park gelegen in het Nationaal Park Hoge Kempen en is omringd door prachtige bossen en velden. Dit vakantiepark ligt aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen en je vindt hier onbeperkte mogelijkheden aan fiets-, wandel -en ruiterpaden. Daarnaast kan je ook cultuur opsnuiven in monumentale steden als Hasselt, Tongeren en Maastricht.

Activiteiten Mooi Zutendaal

In het Narvik Homeparc in Zutendaal kan je tal van activiteiten beoefenen. Je kan er gaan golfen en paardrijden, maar ook watersport beoefenen, zes natuurparken bezoeken en boottochten maken. Ook cultuurliefhebbers komen met de in de buurt gelegen steden en het mijnverleden van Limburg zeker aan hun trekken. Tenslotte kan je ook met de kinderen er eens tussenuit knijpen en het prachtige Plopsa Indoor Hasselt bezoeken.

Tussen alle activiteiten door kan je dan nog eens genieten van een lekkere Limburgse vlaai. Zeg nu zelf, wat wil je nog meer?

narvik homeparcs bezoeken

Waarom online kopen?

Narvik Homeparcs goedkoop boeken, dat kan enkel online.

✔ Kies voor een vakantie in de natuur
✔ Steeds unieke kortingen
✔ Exclusieve vakantieparken