Online korting bij Pierre et Vacances

Op Pierre et Vacances ga je op zoek naar vakantieparken en appartementen in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Kroatië, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en nog enkele andere landen. Pierre et Vacances heeft 16 unieke vakantieparken ter beschikking op verschillende locaties in een buitengewone omgeving. Op de website worden er vaak promoties aangeboden waardoor je goedkoper kan genieten van een welverdiende vakantie. Hou dus zeker en vast goed de website in de gaten.

Ontdek onze vakantieparken

Pierre et Vacances heeft 16 unieke vakantieparken en tientallen vakantiehuizen en villa’s ter beschikking op verschillende locaties in een buitengewone omgeving. Je kan in een vakantiepark verblijven aan de kust, maar ook op het platteland. Gaande van de Côte D’Azur en Normandië in Frankrijk tot de Costa Blanca en Costa Brava in Spanje. .

In de vakantieparken is alles binnen handbereik en wordt er steeds een groot aantal activiteiten aangeboden, kunnen kinderen zich ten volle uitleven in de bijzondere waterparadijzen en zijn er kinderclubs voor alle leeftijden.

Uw verblijf bij Pierre et Vacances

Op vakantie met Pierre et Vacances is voor iedereen een unieke ervaring. Pierre & Vacances heeft huizen en appartementen, die van alle gemakken voorzien zijn. De verschillende types accommodatie zijn er naar ieders smaak en budget, van studio’s tot huizen en villa’s. In de Premium Residenties geniet je van prachtige appartementen en huizen en krijg je een adembenemend uitzicht op toplocaties in Frankrijk, Spanje, de Antillen, Kroatië en op het eiland Mauritius. Deze verblijfplaatsen zijn steeds op een unieke locatie gelegen. Daarnaast kan je in de vakantieparken ook steeds gebruik maken van de wellness aanbiedingen en de uitmuntende service.

 

 

Activiteiten

In elk vakantiepark is er steeds heel wat te beleven. De autovrije vakantieparken vind je in de mooiste regio’s met zwembaden, winkels, restaurants en bars. Daarnaast is er steeds een Kids Club voor kinderen tussen 3 maanden en 17 jaar oud. Zij zullen zich dus geen enkel moment vervelen in het vakantiepark. Naast de Kids Club is er ook nog iedere dag randanimatie en verschillende activiteiten overdag en ‘s avonds. Je kan er een balletje slaan op de tennisvelden, je fysiek aanscherpen in de fitnesszaal, gaan golfen of je eens goed laten gaan in de karaoke. Tenslotte is er in de restaurants steeds heel wat keuze tussen verschillende arrangementen en maaltijdkaarten.

Op vakantie met Pierre et Vacances

Indien je op vakantie gaat met Pierre et Vacances met de auto, dan raadpleeg je best de website voor de verschillende adressen van deze vakantieparken. Daarnaast kan je met Google Maps gemakkelijk je route berekenen om zo snel mogelijk op je bestemming te arriveren.

pierre et vacances bezoeken

Waarom online kopen?

Pierre et Vacances vakantie goedkoper boeken? Dat kan enkel online.

✔ Steeds acties met verschillende kortingen
✔ Betrouwbaar
✔ Uitgebreide keuze