Extra korting op je Pierre et Vacances-vakantie

Je kan nu extra profiteren van je vakantie met Pierre et Vacances door online te boeken. Pierre et Vacances biedt regelmatig exclusieve kortingscodes aan die je kan gebruiken bovenop andere kortingen. Op deze manier kan je tot wel twee keer toe korting krijgen voor dezelfde vakantie. Uitzonderlijk toch? Profiteer van deze Pierre et Vacances kortingscodes en hou deze pagina zeker in het oog.

Indien er een Pierre et Vacances kortingscode beschikbaar is, kan je deze steeds via deze pagina terugvinden. Wij adviseren je dan ook om deze pagina in het oog te houden als je een vakantie wil boeken bij Pierre et Vacances. Met een Pierre et Vacances kortingscode kan je nog voordeliger op reis en kan je dubbel genieten van je vakantie. Meer informatie over een Pierre et Vacances-vakantie vind je hier.

Waarom boeken bij Pierre et Vacances?

Wanneer je boekt bij Pierre et Vacances, ga je op zoek naar vakantieparken en appartementen in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Kroatië, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en nog enkele andere landen. Pierre et Vacances heeft 16 unieke vakantieparken ter beschikking op verschillende locaties in een buitengewone omgeving. Op de website worden er vaak promoties aangeboden waardoor je goedkoper kan genieten van een welverdiende vakantie.

Op vakantie met Pierre et Vacances is voor iedereen een unieke ervaring. Pierre & Vacances heeft huizen en appartementen, die van alle gemakken voorzien zijn. De verschillende types accommodatie zijn er naar ieders smaak en budget, van studio’s tot huizen en villa’s. In de Premium Residenties geniet je van prachtige appartementen en huizen en krijg je een adembenemend uitzicht op toplocaties in Frankrijk en Spanje. Deze verblijfplaatsen zijn steeds op een unieke locatie gelegen. Daarnaast kan je in de vakantieparken ook steeds gebruik maken van de wellness aanbiedingen en de uitmuntende service.

Hoe een Pierre et Vacances kortingscode valideren?

  • Zoek eerst de gewenste vakantie
  • Ga door naar het betalingsproces
  • Plak een kortingscode in het correcte veld tijdens je reservatie (stap 4)
  • Klik op de knop ‘OK’ en activeer je korting

 

kortingscode pierre et vacances

pierre et vacances bezoeken

Waarom online kopen?

Pierre et Vacances vakantie goedkoper boeken? Dat kan enkel online.

✔ Steeds acties met verschillende kortingen
✔ Betrouwbaar
✔ Uitgebreide keuze