Online korting bij Sunparks

Sunparks is een vakantiepark dat bestaat uit vier vestigingen in België. In een van deze omgevingen kan je genieten van alle rust en privacy die je nodig hebt om even alle zorgen achterwege te laten. Wil je een bezoekje brengen aan een van deze superleuke en ontspannende vakantieparken? Maak dan je boeking hier online en bespaar op deze manier heel wat tijd en geld.

De Parken

De vier vestigingen van Sunparks zijn gelegen in de Kempense Meren, de Ardennen, Oostduinkerke aan zee en De Haan aan zee.

Als je houdt van rust en natuur, dan trek je het best naar de Kempense Meren of de Ardennen. In de ‘Stille Kempen’ vind je uitgestrekte bossen en ongerept groen terug. Dit is ideaal voor eindeloze wandelingen, vespatochten en fietstochten. Daarnaast zijn er ook enkele natuur- en pretparken in de buurt. Daarnaast is ook Sunparks in de Ardennen een prachtig vakantiepark met een mooi zicht over de groene long van België. Met sport- en zwemfaciliteiten, restaurants en een supermarkt is alles binnen bereik.

Hou je meer van het geruis van de zee? Dan trek je best naar Oostduinkerke of De Haan. Oostduinkerke is vlakbij de hippe badsteden Nieuwpoort en Koksijde en je verblijft op slechts enkele kilometers van het strand. Je kan van hieruit ook enkele uitstappen maken naar bijvoorbeeld het attractiepark Plopsaland De Panne of de historische Westhoek. Het vakantiepark in De Haan is dan weer op wandelafstand van het strand. Je verblijft steeds in comfortabele vakantiehuizen met privé-tuin. Van hieruit trek je makkelijk naar de nabijgelegen steden Oostende en Brugge.

Activiteiten

In de Sunparks vakantieparken valt natuurlijk heel wat te beleven. In Oostduinkerke, De Haan en de Kempense meren kan je met het hele gezin genieten van het prachtige waterparadijs in de vakantieparken. In de Haan en de Kempense meren kan je daarnaast nog eens genieten van het wellness- en sauna centrum. Een uitstekende gelegenheid om heerlijk te genieten van de rust.

Daarnaast zijn er telkens heel wat andere binnen- en buitenactiviteiten. In de vakantieparken kan je bowlen of een spelletje petanque spelen. In De Haan en de Kempense meren kan je zelfs gaan midgetgolfen op de 18-hole midgetgolfbanen. Hier kunnen zowel kleintjes als ouderen terecht. Daarnaast kan je natuurlijk steeds gaan fietsen of mountainbiken met fietsen die je kan huren.

Ook is er steeds in de buurt van het Sunparks vakantiepark steeds van alles te beleven. In Oostduinkerke kan je met de kinderen richting Plopsaland De Panne trekken, terwijl je in De Haan heerlijk op het strand zandkastelen kan gaan bouwen. In de Kempense meren geniet je dan weer van de rijkdom van de dorpen en in de Ardennen kan je heerlijk gaan kajakken.

Jouw Sunparks verblijf

In Sunparks geniet je van de beste accommodatie. Je kan kiezen tussen twee types vakantiehuizen, namelijk Select en Exclusive. Wanneer je kiest voor Select, dan krijg je alle basiscomfort die je nodig hebt tijdens je vakantie. Comfort en eenvoud staan hier centraal met een ruime woonkamer, douche of bad en een terras met tuinmeubilair. Met een Exclusive vakantiehuis neem je dan weer vakantie in stijl. Je geniet van topcomfort met een privé infrarood sauna, opgemaakte bedden en trendy interieur.

Sunparks bezoeken

Indien je van plan bent om een van deze vakantieparken te bezoeken, dan raadpleeg je best de website voor de verschillende adressen van deze vakantieparken. Daarnaast kan je met Google Maps gemakkelijk je route berekenen om zo snel mogelijk op je bestemming te arriveren.

sunparks bezoeken

Waarom online kopen?

Sunparks goedkoper boeken? Dat kan enkel online.

✔ Steeds acties met verschillende kortingen.
✔ Betrouwbaar
✔ Uitgebreide keuze