Walibi online korting

Walibi is een echt familiepark in Waver, bij Brussel. Het park bestaat al sinds 1975 en viert dit jaar dus al zijn 42ste verjaardag. De mascotte van het park is al sinds het begin een oranje kangoeroe, ‘Walibi’ genaamd. Walibi is een echt familiepark dat veel te bieden heeft voor alle leeftijden. In het park zijn twee kinderzones ingericht met leuke attracties voor de allerkleinsten. Ben je van plan een bezoek te brengen aan Walibi? Koop je tickets online en krijg korting.

Tickets en abonnementen bij Walibi

Trek er met het hele gezin op uit en ga een dagje naar Walibi. Wil je lange wachtrijen aan de kassa vermijden? Koop dan je Walibi tickets online voor je vertrekt en je kan direct binnen. Bij Walibi kan je met een 4x Pass of een Speedy Pass ook voorrang krijgen op verschillende attracties. Voor zo’n 4x Pass betaal je €15 en die koop je aan de kassa, fotopunten of in een van de shops in het park. Met die Pass kan je 4x sneller toegang krijgen tot een attractie. De Speedy Pass is eveneens te koop in het park zelf en daarmee heb je ongelimiteerde versnelde toegang tot bijna alle attracties. De Speedy Pass kost €35 en geeft je bovendien 10% korting in alle shops van het park.

Tickets

Dagticket: Voor een dagticket betaal je aan de kassa €37,50 voor een volwassene. Voor kinderen van 1m tot 1,40m, senioren en mindervaliden betaal je €32,50 en voor kinderen kleiner dan 1m is de toegang gratis.

Abonnementen

Krijg je maar niet genoeg van het Belgische attractiepark Walibi Waver? Aarzel dan niet en koop jouw gepersonaliseerde abonnement: de Let’s go pass.

Openingsuren Walibi

  • April, mei en juni: 10u tot 18u
  • Juli en augustus: 10u tot 19u
  • September, oktober en november: beperkt open van 10u tot 18u. In de Halloweenperiode is Walibi uitzonderlijk open van 10u tot 22u.

Omdat de tijden sterk kunnen verschillen van dag tot dag raadpleeg je het best de kalender.

Walibi topattracties

Walibi is een echt familiepark met attracties voor iedereen. In de twee kinderzones vind je 16 attracties op maat van de allerjongsten. In Walibi kan iedereen van het gezin wel zijn gading vinden. De Radja River is een echte wildwaterbaan, dikke fun verzekerd! En met de mijntrein van Calamity Mine rijd je met volle vaart door de mijnen. Ben je een echte durver? Ontdek dan de thrills van Walibi: Buzzsaw, een attractie waarmee je op grote hoogte alle hoeken van het park te zien krijgt. Hou je maar vast! Met de Dalton Terror schiet je dan weer vanop 77 m hoogte in vrije val, kriebels in de buik zijn een understatement. Geniet nog even van het mooie uitzicht op de omgeving vooraleer je naar beneden knalt.

Eten & drinken bij Walibi

In Walibi heb je heel wat eet- en drankgelegenheden, waardoor je niet op een lege maag moet teren. Je vindt er verschillende gespecialiseerde restaurants waar je BBQ, pizza, typisch Belgische gerechten of een kleine snack kan vinden. Ook voor de zoetekauwen is er van alles voorzien! In het park zijn er ook verschillende shops waar je een leuk souvenir aan je familie-uitstap kan kopen. Plan je een gezellige familie-uitstap? Ga een dagje naar Walibi en beleef er een heerlijk avontuur met het hele gezin. Koop je Walibi tickets online, profiteer van kortingen op je tickets en vermijd bovendien die ellenlange wachtrijen aan de kassa!

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbaar
aankoop rechtstreeks en print je ticket!

Koop je entreebewijs online voor Walibi online en ontvang korting

U profiteert van online kortingen die oplopen tot € 6,- per ticket.