Adres Walibi en Aqualibi:

Boulevard de l’Europe 100
1300 Wavre
België

Met de auto naar Walibi en Aqualibi:

Walibi Belgium is gelegen in het centrum van België en is dus makkelijk bereikbaar. Ga je met de auto, neem dan de autosnelweg E411 Brussel-Namen en volg uitrit 6 of 9 richting Waver.

Kom je vanuit Parijs, dan neem je de E19 richting Brussel om vervolgens uitrit 19 Nivelles te nemen. Via de N25 volg je Waver-Walibi Belgium.

Met de trein naar Walibi en Aqualibi:

Via Leuven of Ottignies, station van Walibi Belgium Bierges. Rechtstreekse toegang tot het park (op 150 m). Frequente dienstregeling.
Ontdek zeker ook de voordelige B-Dagtrips. Een B-Dagtrip omvat de treinreis heen en terug en een toegangsticket tot Walibi Belgium. Ontdek alles over de B-Dagtrip op de website van de NMBS.

adres walibi en aqualibiAdres Walibi en Aqualibi in Google maps

Walibi en Aqualibi tickets online kopen

Koop online eerst je Walibi Tickets of Aqualibi Tickets om lange wachtrijen aan de kassa te voorkomen. Dit vergemakkelijkt je bezoekje aan deze superplezante pretparken. Je verliest geen tijd die je extra kan spenderen aan je bezoek aan Walibi en Aqualibi. Daarnaast bespaart het kopen van online tickets je ook heel wat geld. Wanneer je beslist om je tickets online te boeken, betaal je een paar euro minder per persoon.

Bij Walibi kan je met een 4x Pass of een Speedy Pass ook voorrang krijgen op verschillende attracties. Voor zo’n 4x Pass betaal je 15 euro en die koop je aan de kassa, fotopunten of in een van de shops in het park. Met die Pass krijg je tot vier maal toe voorrang bij een attractie. Daarnaast is er ook de Speedy Pass. Deze is eveneens te koop in het park en daarmee heb je ongelimiteerde versnelde toegang tot bijna alle attracties. De Speedy Pass heeft een kostprijs van €35 en geeft je bovendien 10% korting in alle shops van het park.

Ook bij Aqualibi haal je een voordeel van enkele euro’s per ticket wanneer je je ticket online koopt. Tevens is jouw online ticket een ‘open ticket’, waarmee je het park op een dag naar keuze kan bezoeken. Dit is meteen ook een leuk cadeau-idee.

Indien je Aqualibi met familie of vrienden wenst te bezoeken en je ticket minstens 1 dag op voorhand koopt, dan kan je tot vier euro korting krijgen per ticket. De prijs per persoon voor een groep van minimum zes personen is namelijk €16/ticket.

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbaar
aankoop rechtstreeks en print je ticket!

Koop je entreebewijs online voor Walibi online en ontvang korting

U profiteert van online kortingen die oplopen tot € 6,- per ticket.