Extra korting op je bezoek aan Walibi

Trek met het hele gezin of vrienden naar het prachtige familiepretpark Walibi om te genieten van de talloze attracties. Bovenop de al scherpe prijzen kan je ook regelmatig een online korting bekomen.

Hoe een Walibi promotiecode valideren

Via onze partnersite www.promo-code.be kan je ontdekken of er een promotiecode voor Walibi actief is. Als er een promotiecode actief is, surf je als de bliksem naar de website van Walibi. Vervolgens voer je de volgende stappen uit:

  • Klik in het menu op ‘tickets’
  • Klik vervolgens rechts op ‘Tickets promo’
  • Selecteer je ticket
  • In je winkelwagen kan je de promocode invullen
  • Werk je bestelling verder af

Walibi Promotie tickets

Waarom online je tickets bestellen?

Het is niet fijn om bij een pretpark toe te komen en uren te moeten aanschuiven in de lange wachtrijen. Het is dus zeker geen overbodige luxe om je tickets online te bestellen, zodat je zo snel mogelijk van de attracties kan genieten.

Krijg je er al helemaal zin in? Bestel dan je tickets voor Walibi online. Hiermee ga je rechtstreeks met je tickets voorbij de lange wachtrijen naar de ticketcontrole en wandel je in geen tijd het park binnen om ten volle van jouw vrije dag te genieten. Ook jouw kinderen zullen blij zijn dat ze geen uren meer moeten staan aanschuiven in de vervelende wachtrijen.

Extra overtuigend zijn de voordelige tarieven die parken bieden voor hun online pretparktickets. Heel regelmatig zijn er unieke promoties die je enkel online terugvindt. Hierbij komt nog eens dat we je steeds op de hoogte houden van de laatste kortingscodes. Er is dus helemaal geen reden meer om je pretparktickets voor Walibi niet online te kopen.

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbaar
aankoop rechtstreeks en print je ticket!

Koop je entreebewijs online voor Walibi online en ontvang korting

U profiteert van online kortingen die oplopen tot € 6,- per ticket.