Online korting bij WILDLANDS Emmen

Plan je een bezoek aan WILDLANDS Adventure Zoo Emmen in het Nederlandse Emmen (provincie Drenthe), boek dan je tickets online. WILDLANDS Adventure Zoo Emmen tickets kosten online €1 minder dan aan de kassa ter plaatse.

Hoe profiteer je van je online korting?

  • Bestel je tickets online en betaal €1 minder
  • Druk je WILDLANDS Adventure Zoo Emmen tickets af
  • Je hoeft niet meer aan te schuiven aan de kassa, maar kan zo binnen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen maak je kennis met de levende natuur op een prettige, recreatieve en leerrijke manier. In dit dierenpark vind je een unieke combinatie van een aangename beplanting en vaak grote groepen dieren. Het zorgt ervoor dat iedere bezoeker, zowel jong als oud, een unieke belevenis ervaart.

WILDLANDS: tickets en abonnementen

Een dagticket voor  het WILDLANDS geeft toegang tot het park en de overdekte speeltuin. Voor kinderen onder de drie jaar is de toegang gratis. Voor kinderen tussen 3 en 9 jaar betaal je online €26,50. Vanaf 10 jaar is de prijs voor een ticket €29,00.

Begin 2016 verhuisde Dierenpark Emmen en opende WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Volgende tarieven gelden voor abonnementen in 2017:

  • 0 t.e.m. 2 jaar: gratis
  • 3 t.e.m. 9 jaar: € 46,50
  • 10 t.e.m. 64 jaar € 75,00
  • 65+: € 69,50

WILDLANDS Aventure Zoo Emmen: openingsuren

Het park is het hele jaar open van 10 tot 17 uur. Er zijn enkele periodes met afwijkende openingstijden. In juli en augustus is het park een uurtje langer open, tot 18 uur. Hetzelfde geldt voor de weekenden van de maanden mei en juni. Op 31 december en 1 januari is het park gesloten.

Topattracties WILDLANDS

Het park is ingedeeld in 3 klimaatzones, Jungola, Serenga en Nortica, en een grote, overdekte speeltuin, Animazia. Bereid je goed voor op je uitstapje in dit grote park. Een avonturier gaat immers nooit zonder voorbereidingen op pad. Via de website kan je een expeditiekaart downloaden. Heb je een smartphone? Installeer op voorhand de WILDLANDS app en navigeer de dag zelf als een echte avonturier door het park. Met het avonturenkompas vind je gemakkelijk je weg in en tussen de verschillende klimaatzones en weet je welke dieren je waar kan terugvinden. Ook zijn alle attracties en belevenissen gemarkeerd.

Maak een wereldreis in Emmen

In het park zijn alle dieren ondergebracht in het werelddeel waar ze thuishoren. Een wandeling door het park is dus eigenlijk een wereldreis. Je doorloopt de werelddelen van Azië tot en met Amerika, je komt langs Europa en Australie, en gaat op weg naar Afrika.

Ontmoet dieren uit alle windstreken

Als een ontdekkingsreiziger ontmoet je dieren uit alle windstreken. Als bezoeker moet je natuurlijk de pijlen op de paden volgen, maar dit geldt natuurlijk niet voor de dieren. Zij hebben in WILDLANDS Emmen een enorme bewegingsvrijheid en dat merk je meteen. De bavianen vlooien rustig verder, de ringstaartmaki’s genieten van een zonnebad en de neushoorns draaien zich nog eens lekker om in de modder.

Eten en drinken in WILDLANDS Emmen

In WILDLANDS zal je zeker niet verhongeren. Na een dagje in onze dierentuin zullen de magen rammelen van de honger en je krijgt dan ook voldoende gelegenheid om te eten en te drinken. Er zijn verschillende plaatsen in het park waar dit mogelijk is. Van koffietafels en lunches tot een uitgebreid diner. De keuze is aan jou.

GPS adres

Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
Nederland


Adres WILDLANDS Adventure Zoo Emmen op Google Maps

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen tickets

Waarom online kopen?

✔ Geen wachtrij aan de kassa
✔ Voordeliger
✔ 100% veilig en betrouwbaar

Koop tickets rechtstreeks bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen!

Kinderen t.e.m. 2 jaar hebben gratis toegang tot WILDLANDS Emmen